BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Ous en "cocotte" amb bacon fumat

10/de febrer/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 ous
  • 75 g de bacon fumat tallat en llardons
  • 20 cl de nata per cuinar
  • 30 g de formatge gruyère ratllat
  • Una culleradeta de porradell picat
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 barra de pa

Elaboració:

  1. Escalfa el forn a 180 graus. Salteja el bacó durant 3 minuts a la paella sense oli.
  2. Prepara uns bols o "cocottes" amb una mica d’oli per a tota la superfície. Així, evitaràs que l'ou s'enganxi durant la cocció.
  3. Posa una cullerada sopera de nata a cada bol. Trenca un ou a sobre. Salpebra-ho.
  4. Afegeix el bacó, el formatge i el porradell.
  5. Omple una safata amb aigua calenta i col·loca els bols dins de lasafata. Posa’ls al forn durant 10 minuts.
  6. Com a acompanyament, talla la barra de pa, per poder-lo sucar.

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.