BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Muffins salats de formatge d'ovella ecològic, tomàquet i orenga

10/d’octubre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 230 g. de farina de blat
  • 15 g. de llevat
  • 2 ous grans
  • 200 ml. llet sencera
  • 2 pètals de tomàquet sec
  • 90 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 140 g. formatge d’ovella ecològic
  • 1 culleradeta d’orenga seca
  • Sal

Elaboració:

  1. Ratlla el formatge i reserva’l. Pica els tomàquets ben petits.
  2. Barreja en un bol els ous, la llet i l’oli, afegeix la sal, l’orenga i la farina barrejada amb el llevat.
  3. Mescla-ho tot i afegeix 100 g de formatge i el tomàquet, mescla bé per tenir una barreja homogènia. Deixa reposar la massa 1 hora a la nevera.
  4. Posa dins uns motlles de capsula de muffins la massa resultant (no els omplis fins d’alt que pugen bastant).
  5. Afegeix per damunt una mica més de formatge ratllat.
  6. Cou els muffins al forn a 190ºC uns 15-20 minuts.
  7. Un cop cuits, refreda’ls sobre una reixeta abans de menjar-los.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.