BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mousse de xocolata negra i blanca

05/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones

Per a la mousse blanca:

  • 100 g de cobertura de xocolata blanca
  • 50 ml de llet sencera de vaca
  • 200 ml de nata 35% M.G

Per a la mousse negre:

  • 150 g de cobertura de xocolata blanca
  • 150 ml de llet sencera de vaca
  • 250 ml de nata 35% M.G
  • 1 fulla de gelatina

Preparació

  1. Per a la mousse blanca: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  2. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Deixa refredar breument
  3. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  4. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.
     
  5. Per a la mousse negre: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  6. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Afegeix la fulla de gelatina prèviament remullada. Deixa refredar breument
  7. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  8. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.

Muntatge:

  • Posa en el fons del got 2 dits de mousse blanca freda i pel damunt 2 dits de mousse negre freda.
  • Acaba per sobre amb una mica de xocolata negre i blanca en encenalls o ratllada

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.