BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Mandonguilles amb cigrons i espinacs

27/d’abril/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 gr de carn picada de porc
  • 1 dent d’all picat
  • 4 branquetes de julivert picat
  • 1 ou
  • 2 llesques de pa sec
  • 1 got de llet
  • sal fina
  • farina
  • 1 ceba 
  • 2 cullerades de tomàquet fregit 
  • 1 got de conyac
  • 200 g de cigrons cuits
  • 150 g d’espinacs frescos
  • oli d’oliva verge extra
  • 1 litre de caldo de pollastre

Preparació:

  1. Mescla en un bol la carn picada, l’ou, la sal, el julivert i l’all picats i les dues llesques de pa remullades en llet. Forma una massa uniforme. Fes boletes de la mida d’una nou i passa-les per farina.
  2. Fregeix les mandonguilles en oli ben calent fins a daurar-les.
  3. Mentrestant posa en una cassola un raig d’oli i la ceba picada ben fina, fes-la coure. Un cop estigui ben cuita afegeix els espinacs frescos i salta’ls, afegeix el tomàquet fregit i deixa’l reduir. 
  4. Afegeix les mandonguilles fregides, els cigrons cuits i el conyac. Fes-lo evaporar i cobreix el conjunt amb el caldo de pollastre.
  5. Deixa-ho coure uns 15-20 minuts fins que quedi un guisat de mandonguilles, rectifica de sal si cal i ja el podràs servir.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.