BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Macarrons al pesto vermell

07/de juny/2022

Ingredients per a 4 persones:
Per als macarrons:

  • 320 g de macarrons ratllats
  • Oli verge extra d’oliva
  • Sal fina

Per al pesto vermell:

  • 150 g de tomàquets secs en oli
  • 10 fulles alfàbrega fresca
  • 100 g de pinyons 
  • 1 dent d’all
  • 1 nyora seca
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 75 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre 

Preparació:

  1. Per als macarrons: Posa una olla amb aigua (el triple que de pasta) i sal a bullir. Un cop bulli l’aigua, tira els macarrons de cop i fes-los bullir uns 8-10 minuts. Escorre i refreda la pasta. Tireu-li un rajolí d’oli per a que no s’enganxin
  2. Per al pesto vermell: Posa la nyora a hidratar amb aigua calenta durant 10 minuts. Un cop passat el temps, retira tota la polpa.
  3. Torreu els pinyons en una paella amb una gota d’oli.
  4. En un got de la batedora elèctrica posa els tomàquets, els pinyons torrats, les fulles d’alfàbrega, l’all, l’oli, el parmesà, la sal, el pebre i la carn de nyora. Tritura fins a fer-ne una pasta llisa.
  5. Mescla els macarrons amb la salsa de pesto vermell.
  6. Serveix els macarrons amb la salsa i acaba’ls amb formatge parmesà ratllat per sobre i uns pinyons torrats.


 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.