BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Lluç en salsa vermella i gambes

12/de desembre/2024

Ingredients (per a 4 persones):

  • 1 peça de lluç 400 g
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta de carn de nyora
  • 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera (dolç)
  • 1 ceba dolça
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 gra d'all
  • 4 gambes vermelles grans
  • 500 ml de brou de peix
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra

Elaboració:

  1. Pela i talla la ceba i la pastanaga a daus petits.
  2. Escalfa l'oli en una cassola àmplia i fonda. Daura-hi el gra d’all, retira’l i reserva. Daura les gambes, retira-les i reserva-les també.
  3. Afegeix la ceba i la pastanaga a la cassola i cuina-les a foc mitjà fins que quedin daurades.
  4. Incorpora el tomàquet fregit i la carn de nyora i cuina-ho 1 min. Posa-hi el pebre vermell i remena-ho ràpidament 20 s.
  5. Aboca-hi el brou de peix i porta-ho a foc mitjà.
  6. Talla el rap a rodanxes d’1,5 cm i segella-les en una paella amb un rajolí d’oli a foc alt.
  7. Incorpora el rap a la cassola amb el brou de peix i cuina-ho 2-3 min a foc molt suau. Salpebra-ho al gust.
  8. Serveix el rap amb una gamba a cada plat, ben calent.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.