BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Llamàntol glacejat

01/de desembre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients:

  • 2 llamàntols
  • 1 kg de sal gruixuda
  • 5 rovells d'ou
  • 500 g de mantega
  • 1 llimona
  • porradell
  • sal
  • pebre blanc

 

Preparació:

  1. Posa una olla al foc amb dos litres d'aigua i 200 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull, tira-hi els llamàntols i deixa coure cinc o sis minuts. Retira'ls i deixa'ls refredar uns minuts.
  2. Posa la mantega a fondre.
  3. En un bol al bany maria, emulsiona els rovells amb el suc de llimona i un rajolí d'aigua.
  4. Quan tinguis els rovells emulsonats, vés afegint la mantega clarificada i salpebra. Reserva-ho al bany maria.
  5. Pela les potes de llamàntol i obre'ls per la meitat. Trau l'interior del cap i posa els llamàntols en un plat amb sal gruixuda perquè no es moguin. Posa la salsa pel damunt amb porradell picat i glaceja-ho al forn. Serveix ràpidament.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.