BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Hummus de pebrot escalivat

14/de juliol/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 150 grams de cigró cuit
  • 150 ml d’aigua (aproximadament)
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de tahine
  • el suc de ½ llimona
  • 1/2 dent d’all
  • un polsim de comí sec
  • sal
  • pebre negre
  • 2 pebrots vermells grans

Preparació:

  1. Posa el pebrot a escalivar al forn a 220ºC uns 45 minuts fins que la pell sigui ben negre.
  2. Treu-los del forn i pela’ls.
  3. Tritura amb una batedora elèctrica el pebrot amb la resta d’ ingredients de l’hummus fins que quedi ben cremós.
  4. El pots acompanyar d’unes torrades, verdures crues o untar un entrepà. Si vols donar-li un toc diferent, pots afegir-hi formatge feta en daus al damunt.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.