BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de fondue de carn

03/de gener/2020

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de llom de porc en un tros
  • 250 g de carn de vedella en un tros
  • Oli d’oliva

 

Per a les costelletes de conill:

  • 250 g de costelles de conill
  • 1 ou
  • Pa ratllat amb all i julivert

 

  1. Arrebossa les costelles de conill amb ou i pa ratllat amb all i julivert. Talla la carn de llom i vedella a daus petits.
  2. Disposa les costelletes i la carn sobre una safata o plat.
  3. Escalfa l’oli per omplir la fondue i porta-la a la taula, juntament amb les salses i les carns, perquè cada comensal s’ho prepari al seu gust.

 

Salses per acompanyar:

Prepara un chimichurri de ceps amb vi blanc i vinagre de Xerès, o una salsa de poma cuita amb curri i ou. També pots servir trossets de pebrot i ceba amb oli i vinagre.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.