BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Espaguetis de carbassó amb pesto vermell

02/de maig/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 100g de tomàquets secs en oli
  • 1 ceba tendra francesa o un trosset de ceba tendra
  • 40g d’avellanes pelades
  • 1 gra d’all
  • 30g de fulles d’alfàbrega fresca
  • 50g de formatge parmesà ratllat
  • Tomàquets cirerols per acompanyar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació:

  1. Renta els carbassons, espunta’ls i fes-ne espaguetis amb l’ajuda d’un espiralitzador.
  2. Aboca al vas de la batedora els tomàquets secs en oli, les avellanes, la ceba tendra pelada i trossejada, les avellanes, el gra d’all pelat i les fulles d’alfàbrega.
  3. Afegeix-hi un pessic de sal i 50 ml d’oli d’oliva verge extra.
  4. Tritura-ho fins a aconseguir una mescla uniforme.
  5. Serveix els espaguetis (crus o lleugerament escaldats en aigua bullent durant 1 minut) amb el pesto i els tomàquets frescos.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.