BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Empedrat de cigrons i fonoll

10/d’abril/2023

Ingredients per a 4 persones:
• 500 g de cigrons petits cuits
• 1 bulb de fonoll
• 250 g de cogombre
• 10 fulles d'alfàbrega fresca
• 1 ceba morada
• 40 g d'anacards
• 200 g de tomàquet cirerol
• 40 g de taperes
• Un raig de vinagre blanc
• Oli d'oliva verge extra
• Sal fina

Preparació:
1. Talla el fonoll en làmines ben fines amb una mandolina o un ganivet i posa-les a marinar amb un rajolí de vinagre i oli uns 10 minuts.
2. Talla el tomàquet per la meitat i el cogombre pelat en daus.
3. Pica l'alfàbrega i talla la ceba en juliana.
4. Barreja en un bol els cigrons amb oli, vinagre, sal i l'alfàbrega. Afegeix el tomàquet, el cogombre, la ceba i el fonoll i barreja bé.
5. Emplata l'amanida en bols i afegeix les tàperes i els anacards per sobre.



 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.