BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Els millors talls de la carn

24/de juny/2024

Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i races. A més del xai i el cabrit, el porc, la vedella, el pollastre, l’indiot, l’ànec i el conill, i també hi trobaràs poltre.

  • Vedella de l’ERA: treballem amb vedelles femelles de races seleccionades de menys d’un any de vida que permeten obtenir una carn molt tendra i gustosa. La vedella femella infiltra més greix a la carn i el treball d’engreix de granges de proximitat permet obtenir un producte únic d’una qualitat excel·lent.
  • Porc 100 % Duroc: és porc 100 % Duroc que prové de la selecció de millors animals de la raça Duroc de Batallé, que es caracteritza per ser un porc rústic que infiltra molt greix a la carn, aconseguint així un sabor més intens i una carn més tendra. El porc 100 % Duroc és un porc negre que prové d’una raça 100 % pura; per tant, no s’ha barrejat amb altres races.
  • Porc Ral d'Avinyó: porc rústic de Catalunya, seleccionat genèticament i alimentat amb cereals tradicionals.
  • Conill d’ulls negres: és el nostre conill de l’ERA que, a diferència del conill convencional, té els ulls negres pel tipus de raça més tradicional, com el conill de pagès d’abans, amb una carn més gustosa i de creixement més lent. La seva alimentació també està molt vigilada per tal de poder obtenir aquest sabor més tradicional i treballant, com fem sempre amb la resta de carn, amb molta cura en el maneig del producte i el benestar animal.
  • Races prèmium:
    •  Angus de Nebraska, molt reconegut per ser una raça que infiltra molt greix, fet que dona com a resultat una carn molt tendra i amb un gust suau.  
    •  Vaca Rubia gallega, que es caracteritza per ser d’uns 7 o 8 anys de mitjana i per haver pasturat per la muntanya. La raça rústica Rubia gallega és autòctona de Galícia. En ser vaques, són animals grossos que permeten obtenir un tall a l’entrecot força ample i d’un color de la carn més vermellós. Destaca pel seu sabor intens.
    • Productes ecològics, com la vedella ecològica de la raça autòctona catalana Bruna dels Pirineus, o el pollastre i el porc ecològics, uns dels productes més demanats.
  • Carn madurada: tenim una selecció d’entrecots de vaca, d’entre 5 i 10 anys de vida, provinents de zones de pastura, que han estat madurats per oferir-te una carn més tendra i gustosa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.