BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tàrtar de maduixes i pèsols

26/de maig/2020

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un producte de temporada i de proximitat, que sedueix pel toc dolcenc i la textura sucosa. Prepara aquesta recepta vegetariana, que combina maduixes i pèsols, amb un resultat ple d'aromes i colors. Colors com el del dia que comença dins uns Camps de maduixes ( https://www.youtube.com/watch?v=43of1rjhty0 ), títol de la cançó del grup mallorquí Antònia Font. 

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg. de maduixes
  • 400 g. de pèsols sense la clova (ben madurs)
  • 300 g. de sucre
  • 3 carquinyolis
  • ½ llimona
  • 6 fulles de menta fresca
  • 1 got de sorbet d’anís
  • 200 g. de gotes de xocolata

 

Preparació:

1- Neteja les maduixes, talla-les a quarts i posa-les en un bol amb el sucre, el suc de mitja llimona i el sorbet d’anís; reserva-ho a la nevera 2 h.

2- Cola el suc de les maduixes i posa'l en una cassola a reduir, fins que agafi una textura més espessa. Aparta'l del foc i deixa'l refredar a temperatura ambient.

3- Tritura els carquinyolis amb una batedora elèctrica fins que en quedi pols.

4- Neteja les fulles de menta i talla'n dues a la juliana ben fina.

5- Tria els pèsols més madurs i posa'ls en un bol, afegeix-hi les maduixes, les gotes de xocolata, la juliana de menta, la pols de carquinyolis i acaba-ho de lligar amb el suc reduït.

6- Serveix-ho en un got de postres i acaba-ho amb les fulles de menta senceres.

 

 

 

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.