BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema freda de meló amb cruixent de pernil salat

Per només 2,98 € la ració

01/d’agost/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de meló
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona
  • 100 g de pernil 100% Duroc
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació:

  1. Pela el meló, treu-ne les llavors i talla'l a daus.
  2. En un got de batedora, tritura el meló amb el suc de llimona i sal al gust.
  3. Afegeix-hi a poc a poc l'oli d'oliva fins que emulsioni.
  4. Aboca la crema en una gerra i reserva-la a la nevera almenys 45 min perquè es refredi bé.
  5. Mentrestant, posa paper absorbent en un plat apte per a microones i reparteix-hi els talls de pernil. Posa-hi una altra capa de paper absorbent i aixafa-ho lleugerament perquè el paper quedi enganxat al pernil.
  6. Posa-ho al microones a màxima potència, 1 min, perquè les làmines quedin ben cruixents. Si cal, cou-les 10 segons més.
  7. Deixa refredar el pernil i després trosseja'l amb les mans.
  8. Serveix la crema de meló freda en bols i afegeix-hi trossos de pernil cruixent. Acaba-ho amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de pebre negre acabat de moldre.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.