BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Coca de poma amb panses

26/de gener/2022

Ingredients per a 6 persones:

  • 4 pomes
  • 50 g de panses de Corint
  • 150 g de pols d’ametlla
  • 70 g de mantega
  • 2 ous
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada de farina
  • 2 cullerades de calvados

 

Preparació:

  1. Posa les panses en un bol d’aigua tèbia 30 min.
  2. Amb una batedora, barreja la pols d’ametlla i el sucre. Incorpora-hi el calvados, 30 g de mantega, la cullerada de farina, un ou batut i el rovell de l’altre.
  3. Treballa-ho bé i passa la pasta resultant a una plata de forn untada amb 15 g de mantega, fent-hi una capa regular pel fons i els costats. Reserva-ho a la nevera una bona estona.
  4. Escalfa el forn a 210 ºC.
  5. Pela les pomes, fes-les a octaus al llarg i retira’n les llavors.
  6. Posa-les per damunt de la pasta de la plata, prement-la lleugerament.
  7. Rega-ho amb la resta de mantega fosa i posa-ho al forn 20 min.
  8. Escorre les panses i reparteix-les pel damunt de la coca.
  9. Espolsa-la amb sucre fi i torna-la al forn 10 min més.

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.