BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Coca de pernil i brie

08/de novembre/2022

Ingredients per 4 persones:
Per a la massa de coca:

  • 250 grams de farina panificable
  • 5 grams de sal
  • 10 grams de sucre
  • 6 grams de llevat de forner o sec
  • 150-170 grams d’aigua
  • 15 grams d’oli d’oliva

Per a la ceba:

  • 2 cebes tendres
  • 1 cullerada de mel
  • 1  raig d’oli d’oliva
  • Sal

Per al muntatge:

  • 200 grams de pernil
  • 150 grams de formatge brie
  • 40 grams de ruca
  • Un grapadet de pinyons torrats

Preparació:

  1. Per a la coca: barreja la farina amb la sal, l’aigua, el sucre i el llevat en un robot de cuina o a mà, fins que es formi una massa ben llisa i elàstica (ha de desenvolupar el gluten). Afegeix l’oli d’oliva
  2. Deixa reposar la massa 1 hora tapada fora de la nevera.
  3. Estira-la en forma de coca allargada o rodona, com prefereixis i deixa-la doblar el volum.
  4. Per a la ceba: mentrestant talla la ceba a la juliana ben fina i fes-la suar a foc lent amb un xic d’oli i sal fins que quedi transparent. Un cop transparent afegeix la mel i deixa-la caramel·litzar uns instants.
  5. Posa la ceba a sobre la coca i afegeix el formatge brie amb uns daus grans
  6. Cou-la al forn amb la calor per sota a 180ºC uns 15 minuts 

Acabat:

  • Munta sobre de la coca encara calenta, els pinyons i acaba-la per sobre amb les làmines de pernil i la ruca.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.