BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cebiche de bacallà

28/de gener/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 480 g de llom de bacallà dessalat
  • 2 llimes
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 ceba vermella
  • 4 bitxos vermells frescos
  • 4 branquetes de coriandre
  • 1 alvocat
  • 100 g de tomàquets cherry de colors
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge extra

Preparació:

  1. Pela la ceba vermella i talla’n la meitat a la juliana. Posa l’altra meitat en un recipient per triturar.
  2. Esprem el suc de les llimes i afegeix-lo al recipient amb dos bitxos, la meitat del coriandre i la llet de coco, i tritura-ho bé.
  3. Talla el bacallà a daus i deixa’l macerar de 5 a 7 min en la preparació anterior.
  4. Pela l’alvocat i talla’l a daus.
  5. Renta els tomàquets i talla’ls per la meitat.
  6. En un bol, barreja els tomàquets, la ceba a la juliana, l’alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els bitxos tallats a rodanxes. Afegeix-hi els daus de bacallà macerats i escorreguts i barreja-ho. Sala-ho.
  7. En un plat, omple un cèrcol amb la barreja. Amaneix-la amb un parell de cullerades de la vinagreta, oli d'oliva i pebre negre acabat de moldre. Acompanya-ho d'uns grills de llima.

 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.