BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cassoletes de crema de llimona

26/de gener/2018

Temps de preparació: 30 min

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 làmina de massa brisa
  • 50 g de farina fluixa de blat

Per a la crema de llimona:

  • 5 ous grans
  • 130 g de sucre
  • 100 ml de suc de llimona
  • La ratlladura de dues llimones

Elaboració:

  1. Prepara els motlles antiadherents a sobre de la taula o la superfície de treball.
  2. Estira la massa brisa, prèviament empolsinada amb farina, amb un corró fins que sigui prou fina.
  3. Posa-la damunt dels motlles i passa-hi el rodet per damunt i retalla la pasta que sobresurti al voltant de cada  motlle.
  4. Amb una forquilla, fes uns forats al fons al fons de la pasta, perquè no pugui en enfornar-la.
  5. Cou la pasta al forn a 160ºC durant uns 10-12 min.
  6. Per preparar la crema de llimona, barreja tots els ingredients en un bol, remena’ls bé i passa la barreja pel colador.
  7. Omple les cassoletes cuites amb la barreja fins a la vora.
  8. Torna a coure les cassoletes uns 6 o 7 minuts a 140ºC.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.