BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Carxofes al forn amb pernil ibèric

31/d’octubre/2024

Ingredients:

  • 8 carxofes
  • 100 g de pernil ibèric tallat a mà
  • 2 llimones
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal en escates
  • Sal fina

Preparació:

  1. Renta les carxofes i talla-les per la part inferior perquè quedi una base plana. Retira alguna de les fulles exteriors i posa-les cap per avall. Dona uns cops a la base perquè s'obrin una mica.
  2. Col·loca-les en una safata de forn i salpebra-les generosament per dins. Ruixa-les amb oli i posa un dit d'aigua amb unes gotes de llimona a la safata, perquè quedin els cors més cuits.
  3. Cou-les al forn, a 180 °C, entre 20 i 25 min.
  4. Retira les carxofes del forn i emplata-les. A sobre, reparteix-hi una mica de flor de sal, pebre i els encenalls de pernil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.