BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Canelons de carbassó amb mató, salmó i fruita seca

14/d’octubre/2016

Si parlem de mató, el primer que ens ve al cap a gairebé tothom són les tradicionals postres formades per mel i mató. Però qui diu que el mató només es pot combinar amb ingredients dolços? No pas! Amb aquest formatge suau es poden fer mil i una combinacions delicioses. Així doncs, avui et proposem un plat lleuger i ben senzill: canelons de carbassó i mató, salmó i fruita seca.

Aquesta recepta, així com algunes altres i molta més informació sobre els formatges i les millors combinacions, podràs trobar-les al nostre catàleg Formatges i maridatges, descarrega-te'l ja!


Ingredients per a 4 persones:

  • 100 g de salmó fumat
  • 275 g de mató
  • 50 g de nous
  • Anet picat
  • 4 carbassons
  • Sèsam
  • Salsa pesto
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Talla el salmó a trossets petits i barreja’l amb el mató i les nous picades. Condimenta-ho amb sal, pebre i anet picat.
  2. Talla el carbassó longitudinalment a làmines d’1 mm. Escalda-les durant 20 segons i asseca-les amb un drap.
  3. Fes cada caneló amb 3 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farceix els canelons amb la barreja de mató i enrotlla’ls amb delicadesa. Presenta el plat amb una mica de sèsam i salsa pesto.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.