BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Per a 4 persones

31/d’octubre/2024

Ingredients:

  • 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits
  • 100 g de formatge de cabra sense crosta
  • 200 ml de llet
  • 100 g de farina
  • 50 g de mantega
  • 2 ous
  • 1/2 culleradeta de llevat en pols
  • Sal al gust
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra per fregir
  • Julivert fresc picat

Pas a pas:

1. Preparació de la pasta:

  • En una cassola, escalfa la llet amb la mantega a foc mitjà fins que la mantega es fongui completament.
  • Quan comenci a bullir, afegeix-hi la farina i remena-ho tot fins que la massa es desenganxi de les parets de la cassola i formi una bola.
  • Retira la cassola del foc i deixa-la refredar durant uns minuts.
     

2. Incorporació dels ous i el llevat:

  • Quan la massa estigui tèbia, afegeix-hi els ous i barreja-ho tot fins que la massa sigui suau i homogènia.
  • Incorpora el llevat en pols i barreja-ho fins que quedi ben integrat.
     

3. Afegir el pernil ibèric i el formatge de cabra:

  • Talla el pernil ibèric en daus molt petits si no ho has fet abans.
  • Desfés el formatge de cabra en trossos petits.
  • Afegeix el pernil i el formatge de cabra a la massa i barreja-ho bé perquè es distribueixin uniformement.
     

4. Formació dels bunyols:

  • Escalfa oli d’oliva verge extra a foc mitjà-alt fins que arribi a uns 170-180 °C.
  • Forma petites porcions de massa i fregeix-les fins que estiguin daurades i esponjoses.
  • Retira els bunyols de l’oli amb una escumadora i posa’ls sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.
  • Decora els bunyols amb una mica de julivert fresc picat.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.