BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bacallà amb salsa de vi negre

21/de febrer/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 15 g mantega
  • 1 escalunya
  • 1 dl vi negre
  • 50 g sucre
  • 7,5 dl de brou de carn
  • 30 dl d’aigua
  • 1 culleradeta de farina de blat
  • 250 g xampinyons
  • oli d’oliva
  • sal i pebre


Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 180 °C.
  2. Neteja d'escates el Skrei raspant la pell. Talla’l en petites porcions i salpebra’l.
  3. En una paella amb una mica d'oli, daura l'Skrei pel costat de la pell. Seguidament, col·loca’l amb la pell cap amunt sobre paper de forn i enforna’l durant 6 minuts.
  4. Neteja els xampinyons i fregeix-los amb oli d'oliva. Salpebra’ls.
  5. Emplata l'Skrei amb la salsa i els xampinyons.


Per a la salsa de vi negre

  1. Preescalfa el forn a 200 °C. Talla l’escalunya i col·loca-la en una safata de forn prèviament greixada, durant 20 minuts.
  2. En una paella, daura 50 g sucre. Afegeix l’escalunya, el vi negre, el brou de carn i l’aigua. Deixa-ho bullir fins que redueixi a 500 ml aproximadament.
  3. Cola-ho i espesseix-ho amb la de farina barrejada amb una mica d’aigua.
  4. Porta-ho a ebullició de nou. Afegeix 15 g de mantega i assaona-ho amb pebre.

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.