BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bacallà amb ous i tàperes

07/de febrer/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 100 g gambes pelades
  • 2 ous
  • 2 cullerades oli de gira-sol
  • 2 dents d’all
  • 1 rave picant
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 escalunya
  • mantega
  • 2 cullerades tàperes
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • sal
  • pebre

Preparació:

  1. Talla el peix a porcions i sala-ho. Deixa-ho reposar durant 7 minuts. Esbandeix-ho i asseca el peix.
  2. Escalfa l'oli d'oliva en una paella, afegeix-hi el peix i fregeix-lo fins que estigui gairebé cuinat, uns 6-7 minuts. Dona-hi la volta i cuina-ho durant 1-2 minuts més pel costat contrari. Alhora, afegeix-hi una cullerada de mantega i l'all a la paella. Banya el peix amb la mantega mentre es va cuinant.
  3. Bull els ous durant 10 minuts. Ratlla un ou utilitzant la part gruixuda del ratllador i l’altre utilitzant la part més fina.
  4. Emplata l'Skrei sobre un llit de rave picant amb les gambes i l'ou ratllat. Banya-ho amb la mantega de tàperes.

Per a la mantega de tàperes:

  1. Daura suaument la mantega i l’escalunya.
  2. Afegeix-hi les tàperes i condimenta-ho al gust amb el suc de llimona, la sal i el pebre.

*Fotografia: NSC

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.