BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Arròs de pop i escamarlans

03/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per a la guarnició:

  • 8 escamarlans frescos
  • 2 potes de pop cuites
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert picat

Per a l’arròs:

  • 300 g d’arròs bomba
  • 1 litre de fumet de peix
  • 100 g de sofregit de ceba i tomàquet
  • Sal i pebre negre

Preparació:

  1. Talla les potes de pop en rodanxes d’un dit aproximadament.
  2. Talla els escamarlans per la meitat de dalt a baix.
  3. Marca en una cassola amb un raig d’oli d’oliva els escamarlans per les dues bandes perquè quedin daurats. Retira’ls del foc i reserva’ls.
  4. En el mateix oli, sofregeix les rodanxes de pop. Un cop hagin agafat color, afegeix el sofregit, posa l’arròs, un polsim de pebre vermell dolç i dona-hi un parell de voltes.
  5. Aboca-hi el fumet de peix ben calent.
  6. Deixa-ho coure a foc suau durant uns 18 minuts, movent de tant en tant per a que l’arròs alliberi el midó i ens quedi un suc lligat al final de la cocció. Salpebra.
  7. Quan falti 1 minut per acabar la cocció afegeix els escamarlans que havies reservat.
  8. Retira del foc l’arròs quan estigui al dente i sigui caldós.
  9. Per a l'emplatat, serveix l’arròs en la mateixa cassola amb una mica de julivert picat al damunt.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.