BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Albercocs rostits en broquetes

04/de juny/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 10 albercocs
  • 1 branca de julivert
  • 3 grans d'all
  • suc d'1 llimona
  • 2 cullerades de mostassa
  • sal, pebre i oli d'oliva.

 

Preparació:

  1. Renta els albercocs i talla’ls per la meitat.
  2. Barreja la mostassa, el suc de llimona, l'all i el julivert picats, la sal i el pebre.
  3. Afegeix oli fins a aconseguir una salsa líquida.
  4. Submergeix els albercocs en la salsa i deixa macerar durant una hora.
  5. Posa els albercocs en les broquetes i posa’ls en la planxa o barbacoa.
  6. Daura els albercocs durant 4 minuts per costat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.